Debatet dhe konfliktet janë pjesë e pashmangshme e jetëve tona të përditshme. Pavarësisht sa mund të përpiqeni të qëndroni të…
Dita e sotme për britanikët është shumë e rëndësishme, pasi martohet Princi Harry dhe Meghan Markle në kështjellën Windsor. Me…
Princi Harry dhe Meghan Markle janë kurorëzuar ditën e sotme në kështjellën Windsor. Ceremonia, ku nipi i Mbretëreshës, i gjashti…
Ceremonia martesore e çiftit Princ Charly dhe Meghan Markle po zhvillohet në ‘Kështjellën Windsor”. Ndërkohë që mijëra njerëz nga e…
Nuk bëni joga? Epo, ekziston një arsye shumë e fortë se përse duhet ta provoni të paktën një herë: Joga,…
Ja 9 sekretet për organizuar pushime tuaja pa marrë shumë para nga kursimet tuaja! 1.Zgjidhni ofertën më të mirë Për…
Është i njohur si vendi i luleve më të bukura në botë dhe pikërisht në pranverë nuk ka sesi të…
Çfarë ka në një emër? Për disa prindër, një emër është breznor; duke u dhënë fëmijëve emrat e të afërmve…
Femrat janë qeniet më komplekse. Ato janë sa të dashura, të sjellshme e të mira, po aq edhe misterioze. Ka…
Shumë njerëz të suksesshëm thonë se ndjekin një regjim që i gjen zgjuar pa zbardhur dita mirë. Po të shoqërohet…